szakszervezet@telekom.hu T-Net Szakszervezet: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Kollektív szerződést kötünk az [origo]-ban

2013. április 11.

2013. év folyamán sikeres tárgyalásokat folytattunk az Origo Zrt. vezetésével, az idei évben hatályba lépő Kollektív Szerződésről.

A változó jogi és gazdasági környezet, valamint a folyamatosan megújuló piaci változások miatt, szükségessé vált minden cégnél a munkaügyi szabályzatok módosítása. Az Origo Zrt. vezetése és a T-Net Szakszervezet - mint reprezentatív szakszervezet, - ezeket a változásokat jogi keretek közé kívánta delegálni. Így örömmel láttunk hozzá a jelenleg érvényes és hatályban lévő munkaügyi szabályzat és a korábban kötött együttműködési megállapodás átdolgozásához, melynek célja egy új kollektív szerződés kidolgozása.

A mai napon már csak apró jogi egyeztetések zajlanak a szeződésről, hiszen olyan jól sikerültek a tárgyalások, megbeszélések, hogy gyorsan és hatékonyan ki tudtuk dolgozni az alapjait.
Mindkét fél  - a közös cél érdekében - rugalmasságával és pozítív hozzáállásával segítette a munkát.

Terveink szerint június elejétől lépne hatályba.

A munkavállalók tájékoztatása, valamint a jelenlegi taglétszám jelentős növelésének reményében a mai napon egy bemutatkozó dolgozói fórumot tartottunk. Nagyon sok kollega jelent meg, amit ezúton is szeretnék megköszönni.

 Szatmári Lajos 

Elnök

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kövess minket!

T-Net Szakszervezet
2020 © Minden jog fenntartva.
Bankszámlaszám: 10700347-44101705-51100005
Adószám: 18190474-1-43