szakszervezet@telekom.hu T-Net Szakszervezet: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

II. SZEFIT Országos Találkozó

2013. szeptember 16.

Idén 2. alkalommal került megrendezésre a fiatal szakszervezeti munkavállalók körében a SZEFIT Országos Találkozója az Új Nemzedék Központban, Zánkán.

A szakszervezet 2 tisztségviselője Szatmári Lajos elnök és Farkas Zoltán alapszervezeti vezető is részt vett a rendezvényen. A két napos eseménysorozat nagyon hasznos információkat és mondanivalót fogalmazott meg a fiatalok, a fiatal szakszervezeti tagok részére. 

Volt lehetőségünk kérdéseket feltenni a jelenlegi szakszervezeti vezetőkhöz. Megkérdezni tőlük, Ők mit gondolnak a fiatalok helyzetéről. Tájékozódtunk arról, hogy Európában mit gondolnak a szakszervezetekről és elsősorban a fiatal munkavállalók lehetőségeiről. 

A szakmai programok között szerepet kapott az is, hogy külföldi vendégek segítségével beletekinthettünk abba, hogy a fejlettebnek mondott társadalmakban, milyen alapon, milyen belső kultúrával működik a szakszervezet és az érdekvédelem. Van hová fejlődni! 

A 2 napos rendezvényen természetesen szerepet kapott a szórakozás is, zenés szórakoztató "ismerkedési est" formájában - hiszen fiatal munkavállalókról van szó- , valamint vasárnap délután a sport játszotta a főszerepet.

 

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kövess minket!

T-Net Szakszervezet
2020 © Minden jog fenntartva.
Bankszámlaszám: 10700347-44101705-51100005
Adószám: 18190474-1-43