szakszervezet@telekom.hu T-Net Szakszervezet: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Sikeresen zajlott le a T-Net Szakszervezet éves rendes közgyűlése

2015. november 28.

2015. november 27. napon tartotta szervezetünk éves rendes közgyűlését, mely érvényes és eredményes volt.

A közgyűlés kiemelt jelentőségű volt a szervezetünk életében. Több olyan fontos döntés is született, mellyel hatékonyabbá, jobbá kívántuk tenni a szervezet működését. Ezen kívül fontos döntéseket hoztunk meg az alapszervezetek integrálása szétválása érdekében is. 

Gyűlésünkön fontos szerepet kapott az alapszabály módosítása, melyet a megváltozott Ptk. CIVIL törvényhez kellett igazítanunk. E mellett közel 150 pontban módosult, amely az egyszerűbb folyamatokat és a bürokratikus szabályok megszűntetését célozta. 

A Magyar Telekomban való működésünknek következtében átalakítottuk a szervezeti felépítésünket is. Ahhoz, hogy továbbra is tudjuk képviselni a munkavállaló érdekeket, követnünk kell a munkáltató szervezeti felépítését.  Erre az új működési modellünk ad lehetőséget.

A fentieken túl tisztségviselő választás is tartottunk, új emberek kerültek a szakszervezet vezetésébe, összeállt a nyolc főből álló elnökség is. Az eddigi elnök Szatmári Lajos továbbra is bizalmat kapott a közgyűléstől a következő ciklusra.

Elfogadta a közgyűlés az éves beszámolónkat, valamit feladatokat, és irányelveket adott a 2016. évi program és költségvetés kidolgozásához, melyet az elnökség állít majd össze. 

A közgyűlésen tagjaink 63,4 % volt jelen személyesen vagy meghatalmazott útján, így érvényes és eredményes közgyűlésen vagyunk túl.

Köszönjük tagjainknak a támogatást, és azt, hogy tagságukkal anonim módon segítik az érdekvédelmi munkát. 

Tisztelettel:

Elnökség

 

 

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kövess minket!

Bankszámlaszám: 10700347-44101705-51100005
Adószám: 18190474-1-43