szakszervezet@telekom.hu T-Net Szakszervezet: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Megállapodás született a Magyar Telekomban

2017. október 6.

A Magyar Telekom megállapodást kötött az Érdekképviseletekkel. A T-Net Szakszervezet nem támogatta a megállapodás aláírását. Szakszervezetünk a döntés előtt megkérdezte tagjai véleményét, akik úgy döntöttek, hogy ez a megállapodás nem elfogadható. Ezt képviseltük a tárgyalásokon.

 
 
A T-Net szakszervezet  - mint a Magyar Telekomban működő érdekképviselet -  részt vett a tárgyalásokon. Szervezetünk a megállapodást tudomásul veszi, ám annak tartalmával nem ért egyet. A mi véleményünk szerint kevesebb létszámleépítést és magasabb béremelést kellett volna elérnünk. Szakszervezetünk mivel nem reprezentatív, így tanácskozási joggal vett részt az egyeztetéseken. 
 
A jelenlegi gazdasági helyzet, a munkaerőhiány, a szakemberek hiánya, valamint a gazdasági - pénzügyi folyamatok és a kapcsolódó gazdaságélénkítő politikai döntések nem indokolják a fenti megállapodást. Hazánkban igen erős piaci verseny tapasztalható, ezért ha a Telekom továbbra is Magyarország első és legjobb szolgáltatója akar lenni, (mint ahogy most az), fontos hogy elégedett munkavállalókkal rendelkezzen. Ennek eléréséhez pedig feltétlenül szükséges a stabil háttér és a megfelelő bérezés. Ez amiatt is elengedhetetlen, hogy megtarthassuk kiváló szakembereinket. A Telekom ügyfelei csak akkor lesznek elégedettek, és lojálisak, ha az őket kiszolgáló szakemberek saját maguk is elégedettek. 
 
Szakszervezetünk a tagság véleménéyt és érdekeit figyelembe véve dolgozik tovább. 
 
Elnökség
 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kövess minket!

Bankszámlaszám: 10700347-44101705-51100005
Adószám: 18190474-1-43