szakszervezet@telekom.hu T-Net Szakszervezet: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

A T-NET Szakszervezet ellenzi a Munka Törvénykönyvének módosítását.

2018. december 8.

Aktívan részt vettünk a Magyar Szakszervezeti Szövetség által szervezett demonstráción és mi is tiltakoztunk a tervezett törvénymódosítás ellen.

Tízezer szakszervezeti tag támogatásával és szolidaritásával zajlott le a mai  napon az utóbbi idők legnagyobb szakszervezeti megmozdulása, amelynek kiváltó oka a Munka Törvénykönyvének módosítása volt. 

A T-NET Szakszervezet tagjai aktívan részt vettek a tüntetésen, hiszen minket is érintenek a változtatások. Az ügyfélszolgálati kollegák, a Telekom üzleteiben dolgozók értékesítők, a hibát elhárító műszerészeink, a  hálózatok üzemeltetéséért és fenntartásáért felelős mérnökeink vagy a termékeinkért felelős szakértőink, pénzügyekkel és joggal foglalkozó dolgozóink, HR kollegáink, IT szakértőink, mind aggodalommal tekintenek a tervezett változásokra, hiszen többek között jelentősen lerontja a munka és a magánélet közötti egyensúlyt. A munkavállalók nincsenek alkupozícióban ma Magyarországon és ez a törvényjavaslat még kiszolgáltatottabbá teszi a magyar dolgozókat. 

Ezt meg kell akadályozni, el kell érni, hogy vonják vissza a javaslatot. Szakszervezetünk a tagjai védelmében segít ezt a célt megvalósítani.

Szatmári Lajos

Elnök

 

 

 

 

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kövess minket!

Bankszámlaszám: 10700347-44101705-51100005
Adószám: 18190474-1-43