szakszervezet@telekom.hu T-Net Szakszervezet: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Arculatváltás

2019. április 11.

A T-Net Szakszervezet is a megújulás útjára lépett. Egy megfelelően működő vállalat és szervezet időnként felül kell vizsgálja a saját működését. Dolgozzon az bármely területen is, köz és versenyszféra ezt szükséges meglépni. A változó gazdasági, politikai környezet megkívánja az alkalmazkodás és a változást. Ez a pont nálunk most érkezett el.

Szervezetünk 2006-ban alakult meg hivatalosan a telekommunikációs ágazatbana T-Online vállalatnál. Fiatalokként szakítani akartunk a hagyományokkal, valami újat és váratlant csinálni, amit sikerült is megvalósítanunk.

A T-Online azóta Telekom lett, a cég szervezeti struktúrája szinte évenként változik. A telekommunikációs piac új szereplőkkel bővült, a piac átalakult, kiélezett versenyhelyzetben kell megfelelni a követelményeknek. Új modern szolgáltatások fejlesztések jelentek meg, és nem utolsó sorban másfajta munkavállalót másfajta attitűdöt követel meg a szakma. Átalakultak a munkavállalói igények, most más dolgok fontosabbak mint 13 évvel ezelőtt. Azt nem is említve, hogy az a terület, ahol mi dolgozunk a legjobban indukálja a változásokat. Mondhatnánk úgy is, hogy ezen a területen csak egyetlen egy dolog van, ami biztos és sosem változik és az maga a változás.:)

Ehhez alkalmazkodniuk kell a civil szervezeteknek így a Szakszervezeteknek is. Mi is elindulunk ezen az úton. Első körben arculatunkat váltjuk le -  a már 13 éve is „Retró”-nak számító logónk lecserélésével. Ezt követi a honlapunk megújítása. Megjelenünk online közösségi tereken és fórumokon.

Ennek a folyamatnak része lesz az alapszabály megújítása is. Ezen túlmenően tervezzük átalakítani a működésünket alapszervezeteinket felülvizsgáljuk alkalmazkodva a változásokhoz új struktúrát alkotunk. Célunk, hogy minden tagunk ugyanolyan szinten képviselve legyen és szervezeti okok miatt ne kerüljön senki se hátrányos helyzetbe.

Szatmári Lajos

elnök

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kövess minket!

Bankszámlaszám: 10700347-44101705-51100005
Adószám: 18190474-1-43