szakszervezet@telekom.hu T-Net Szakszervezet: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Arculatváltás

2019. április 11.

A T-Net Szakszervezet is a megújulás útjára lépett. Egy megfelelően működő vállalat és szervezet időnként felül kell vizsgálja a saját működését. Dolgozzon az bármely területen is, köz és versenyszféra ezt szükséges meglépni. A változó gazdasági, politikai környezet megkívánja az alkalmazkodás és a változást. Ez a pont nálunk most érkezett el.

Szervezetünk 2006-ban alakult meg hivatalosan a telekommunikációs ágazatbana T-Online vállalatnál. Fiatalokként szakítani akartunk a hagyományokkal, valami újat és váratlant csinálni, amit sikerült is megvalósítanunk.

A T-Online azóta Telekom lett, a cég szervezeti struktúrája szinte évenként változik. A telekommunikációs piac új szereplőkkel bővült, a piac átalakult, kiélezett versenyhelyzetben kell megfelelni a követelményeknek. Új modern szolgáltatások fejlesztések jelentek meg, és nem utolsó sorban másfajta munkavállalót másfajta attitűdöt követel meg a szakma. Átalakultak a munkavállalói igények, most más dolgok fontosabbak mint 13 évvel ezelőtt. Azt nem is említve, hogy az a terület, ahol mi dolgozunk a legjobban indukálja a változásokat. Mondhatnánk úgy is, hogy ezen a területen csak egyetlen egy dolog van, ami biztos és sosem változik és az maga a változás.:)

Ehhez alkalmazkodniuk kell a civil szervezeteknek így a Szakszervezeteknek is. Mi is elindulunk ezen az úton. Első körben arculatunkat váltjuk le -  a már 13 éve is „Retró”-nak számító logónk lecserélésével. Ezt követi a honlapunk megújítása. Megjelenünk online közösségi tereken és fórumokon.

Ennek a folyamatnak része lesz az alapszabály megújítása is. Ezen túlmenően tervezzük átalakítani a működésünket alapszervezeteinket felülvizsgáljuk alkalmazkodva a változásokhoz új struktúrát alkotunk. Célunk, hogy minden tagunk ugyanolyan szinten képviselve legyen és szervezeti okok miatt ne kerüljön senki se hátrányos helyzetbe.

Szatmári Lajos

elnök

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kövess minket!

T-Net Szakszervezet
2019 © Minden jog fenntartva.
Bankszámlaszám: 10700347-44101705-51100005
Adószám: 18190474-1-43