szakszervezet@telekom.hu T-Net Szakszervezet: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Tagtoborzó rendezvény - 5 kérdés 5 válasz!

2019. október 8.

A szakszervezet ereje a tagságában rejlik, Te már tagja vagy? Ha nem most tehetsz ellene, keresd a szakszervezetet és lépj be most! Tegyél a saját jövődért!

Mi is ez az egész szakszervezet? Kik ők és mit csinálnak?

A szakszervezet a munkavállalókból álló közösség. Nem valami szocializmusból itt maradt ősi dolog, hanem egy modern és fiatalos civil szervezet, mely függetlenül működik a cégtől. Tagjai a dolgozók, azaz a TE kollegáid.

Ők egy közösségben együtt dolgoznak azért, hogy NEKED jó legyen. Tényleg! A szakszervezetben mindenki egyenlő és demokrácia uralkodik. A szakszervezet a közösség erejét használva Téged képvisel, az érdekedben tárgyal és miattad működik. Figyel arra, hogy milyenek a munkakörülményeid és figyel a munkavédelmi szabályok betartására, de elsősorban a TE magasabb fizetésedért küzd, valamint minden eszközzel igyekszik megakadályozni a leépítést. Már csak Rád várunk ehhez, hiszen TE magad vagy a szakszervezet.

Miért lenne jó nekem? Mit is ad nekem?

Azért jó, mert tagként beleszólhatsz a saját jövődbe. Nem csak elfogadója, hanem részese lehetsz a döntéseknek! Azért jó mert ez a világon a legjobb befektetés. A T-Net Szakszervezet esetében a havi tagdíj fix 1500 Ft. Ezért cserébe a szakszervezet vezetői - akik amúgy ugyanolyan tagok és dolgozók, mint TE magad is vagy - évente küzdenek a managementtel a fizetésemelésért

Majd, ha elérnek valamit, akkor csatlakozom!

Egyszerűen fordítsd ezt meg! „Mindset change!" A szakszervezet ereje a tagságában van! Minél többen tagok, annál többet érhetnek el! Tényleg így van. Ha sokan vagyunk, sok ember támogatásával és sok taggal a hátuk mögött tárgyalhatnak a vezetőink mondjuk béremelésről, akkor komolyabb eredményeket lehet elérni. Gondolj csak az internet adó elleni megmozdulásra. Azaz, előbb lépj be és segíts abban, hogy érjünk el valamit közösen, Veled együtt! Így elmondhatod: segítettem én is elérni! Legyél részese!

Mire költik a befizetett pénzemet?

Igen, jogos kérdés. A befizetett összegek a munkajogászra, a tagok segélyezésére, a honlapunk fenntartására, a könyvelőre és a nektek nyújtott szolgáltatásra megy el. Nem gazdagodnak meg a vezetőink, nekünk nincsenek hatalmas vagyonaink és sok-sok milliárdunk sincs, mi azért szedünk ilyen kis díjat, hogy a befolyt összeget arra tudjuk fordítani, hogy nektek szolgáltatásokat nyújtsunk és legyen keretünk a tárgyalásokat finanszírozni. Érdekvédelemre költjük, semmi másra!
 

Mit kell tennem konkrétan?

Először is nem kell félni, nem kell azt gondolni, hogy emiatt hátrány érhet! A szakszervezeti tagság anonim, nem kell szólni senkinek, se a főnöködnek, se senki másnak. Ez csak Rád és a szakszervezetre tartozik. A csatlakozás a belépési nyilatkozat kitöltésével valósul meg.

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kövess minket!

T-Net Szakszervezet
2019 © Minden jog fenntartva.
Bankszámlaszám: 10700347-44101705-51100005
Adószám: 18190474-1-43